Goed voor de dag komen met een Expresso jurk

Een Expresso jurk voor de vrouw met stijl

Als de zon buiten schijnt of wanneer het juist een druilerige dag is, met een Expresso jurk ben jij altijd het stralende middelpunt. Deze elegante jurken met prachtige luxe patronen, warme kleuren en heerlijk zittende stoffen sieren namelijk elke vrouw. Ongeacht of je van een Gypsy stijl houdt, van Nomade chic, een vrouwelijke bloemenpatroon of de Safari look. Misschien ga je liever voor klassiek en abstract. Wat je voorkeur ook heeft, voor iedereen is er een gepaste stijl waarmee je goed voor de dag komt. Stijlvolle mode voor elk jaargetijde.   

Milieuvriendelijke ontwerpen die de vrouwelijkheid benadrukken

Wat de Expresso jurk zo bijzonder maakt is vooral de opvallend goede snit, met name in de taille. Iets wat elke vrouw graag op de juiste manier accentueert. Door de soepele stoffen, voorzien van kunstige abstracte patronen of bloemenprinten, zijn de jurken voor verschillende vrouwelijke lichaamstypen geschikt.  Hoewel de kleuren meestal niet schreeuwerig van aard zijn en meer weg hebben van down-to-Earth, zal je met een Expresso jurk een echte Eye-catcher dragen.  Niet alleen de patronen zijn bijzonder, ook de stoffen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Je ziet biologische katoen en viscose van Lenzing (een duurzame variant van viscose) vaak terugkomen in de unieke ontwerpen. En ook met Tencel wordt regelmatig gewerkt, een zachte stof dat afkomstig is van de eucalyptusboom. Hierdoor is de jurk niet alleen maar prachtig om te zien, maar het zit ook nog eens comfortabel.  Het zal dus niet verrassend zijn dat de ideeën over de jurken grotendeels door vrouwen gestuurd worden. Vrouwen weten immers het best wat de eventuele minpunten zijn om te verdoezelen of juist de nadruk te leggen op de sterke punten. Kan niet anders zijn dat de Expresso jurk op een aangename manier jouw individualiteit en karakter benadrukt.   

Expresso jurk gemaakt van duurzaam materiaal

Al zijn de mooie ontwerpen op zichzelf al voldoende reden om een item aan te schaffen bij Van de Belt Modewereld. Daarnaast kan je er ook op vertrouwen dat er duurzame materialen gebruikt worden bij het produceren van de jurk. Dit betekent dat er gelukkig geen sprake is van kinderarbeid, dwangarbeid of andere slechte werkomstandigheden.  Met het dragen van deze jurken draag je dus ook een steentje bij aan betere leefomstandigheden en ook aan het toezicht houden op een maatschappelijk verantwoorde productie. Een uitermate belangrijk proces dat nooit uit het oog verloren mag worden. Dat betekent dat je mag stralen in een unieke jurk met een goed en warm gevoel van binnen. Klinkt als een ware win-win situatie.

Delen